Woensdag Video van Kentucky Performance Products: Win een Prelim Aboard Sharp DecisionAls echt middelmatige eventrijder denk ik vaak dat het winnen van een Prelim relatief gezien hetzelfde is als het winnen van Olympisch goud. Natuurlijk, voor sommige van deze profs is het gewoon de normale gang van zaken, maar die profs hebben ook geen lekvrije onderbroek nodig wanneer ze denken aan het springen van trakehners, dus pest ze, denk ik. Hoe dan ook, ik ben momenteel buitenspel gezet van paardrijden, dus het vangen van paarden van andere mensen via hatcam-beelden is mijn enige manier om die crosscountry-rush te krijgen – en daarom ben ik bijzonder dankbaar voor Elisa Wallace en Scherpe beslissing voor het winnen van de Open Prelim op Ocala Summer II voor mij, zodat ik kan voelen hoe het is. En weet je wat? Het voelt groot.

Recente artikels